Torebki do pieczenia
Cechy:
- długość: 30 cm
- szerokość: 43 cm
- grubość folii: 12 µm
- ilość: 6 sztuk
- wytrzymałe na wysokie temperatury: do 200 °C
- dołączone klipsy
Najsmaczniejsze pieczone mięsa, drób, ryby, owoce i warzywa to te przyrządzane w torebkach do pieczenia Anna Zaradna. Używając torebek podczas pieczenia zachowujesz w potrawach pełnię aromatu, witaminy oraz mikroelementy. Dzięki temu podajesz zdrowe i soczyste dania. Tak przygotowane potrawy są również mniej kaloryczne, bo piekąc je w torebce nie ma konieczności dodawania tłuszczu. Torebki do pieczenia Anna Zaradna są wytrzymałe na wysokie temperatury, nie ma obawy, że torebka pęknie. Możesz używać ich w kuchence mikrofalowej, piekarniku gazowym i elektrycznym w temperaturze do 200 st. C. W opakowaniu znajdują się klipsy umożliwiające szybkie i łatwe zawiązanie torebek do pieczenia.
Jak używać?
Włóż potrawę do woreczka, zamknij go za pomocą dołączonych klipsów i nakłuj. Pamiętaj aby folia podczas pieczenia nie dotykała ścianek piekarnika. Torebki do pieczenia znakomicie sprawdzą się podczas pieczenia mięsa, ale również ryb, warzyw i innych produktów spożywczych.
Inne dostępne rodzaje: